Kreatív grafika

Egy névjegytől vagy logótól kezdve olyan átfogó jelzésrendszerekig, mint amilyen például egy arculati kézikönyv, minden megjelenő kép, ábra, szöveg üzenetet kommunikál a piac felé: hogy ez az üzenet kitörölhetetlen pozitív bevésődést okozzon a fogyasztóban: ezen dolgozunk.

Online marketing

A net. Rajta vagyunk. Rajtunk van. De hogy ne csak legyen és legyünk, aknázzuk ki a lehetőségeit – különösen a közösségi médiában még mindig rejlő óriási tartalékokat! Hogy valóban hasznot hajtson, jelenlétünket, weboldalunkat bizony körültekintően meg kell tervezni, profi módon leprogramozni, fenntartani, érdeklődést felkeltő tartalmakkal, kampányokkal megtölteni. És mindebben mi nagyon otthon vagyunk!

Kampány management

Sokféleképpen lehet egy cég üzenetét a fogyasztóhoz eljuttatni. A leghatékonyabban úgy tehetjük ezt, ha a megcélzott fogyasztói kör minden érzékét egyszerre vesszük össztűz alá! Olyan átfogó stratégiára van szükség, mely minden szóba jöhető fegyvernemet használ, azok bevetését ügyesen időzíti, egymásra építi, nem ritkán gerilla eszközöket is harcba bocsát a vásárlói inger-arcvonal áttörésért.

Project EngVenture

Csapatépítés újszerűen, életreszóló élményekkel. Kommunikációs tréning valós nyelvi környezetben. Szakmai gyakorlat és tapasztalatcsere: know-how with extras! Egyénre/cégre szabott programokat, kézzelfogható tapasztalatokat nyújtunk, anyanyelvi – akár szakmai – környezetben, csodás tájakon barangolva… A Project EngVenture egyedi módon cégekre szabott változata ötvöz több olyan célt, melyek mindegyike külön-külön is alapvető fontosságú egy versenyképes team összekovácsolásában, megőrzésében.

EDDIGI EREDMÉNYEINK


0Boldog Ügyfél
0Weboldal készítés
0Befejezett projekt
0Arculattervezés
0Álmatlan éjszaka

Felkeltettük az érdeklődésedet? Vedd fel velünk kapcsolatot!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X